Werken bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Uitdagend werk, uitdagende projecten, een maatschappelijke bijdrage leveren én jezelf ontwikkelen. Bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vind je volop uitdaging voor het vervolg van je carrière! Ben jij een dijk van een werker?

Kijk hieronder in onze vacatures welke plek bij jou past!

Vind je ideale baan

Pas hieronder de filters toe die voor jou van toepassing zijn. Geen baan gevonden? Kom later nog eens terug!
Filter

Vacature

Adviseur Projectbeheersing (Zuiver)

Ben jij de adviseur projectbeheersing die wij zoeken? Heb je passie voor water en klimaat en wil je graag meewerken aan een maatschappelijke betekenisvolle projecten? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
 
Vacature

Directievoerder

Ben jij de verbinder tussen de opdrachtnemers met de (civiele) projecten van ons waterschap? En weet jij goede samenwerking en besluitvorming bij de projecten op goede manier te coördineren? En hoe je van resultaten en van het tot een goed einde te brengen van onze projecten? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

 
Vacature

Online Recruiter / Talent Sourcer IT

Ben jij een expert in het gebruik van LinkedIn, weet jij IT-talent te spotten en ben jij de persoon die latent zoekende IT professionals de weg wijst naar interessante IT functies binnen HDSR? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature

Functioneel Beheerder Oracle

Ben jij expert in Oracle en zie jij het perfect inrichten van systemen en applicaties als een uitdagende puzzel? Heb jij gevoel voor data, rapportages, structuren én financiële processen?  Dan zoeken wij jou!
 

Vacature

Functioneel Beheerder Oracle - startersfunctie

Ben jij starter op de arbeidsmarkt en zie jij het perfect inrichten van systemen en applicaties als een uitdagende puzzel? Heb jij gevoel voor data, rapportages, structuren én financiële processen? Dan zoeken wij jou!
 

Vacature

Cloud Infrastructure Engineer

Wil jij als Cloud Infrastructure Engineer het fundament leveren voor de digitale transformatie van het waterbeheer in het hart van Nederland? En voortrekker zijn van de ontwikkeling van de IT-infrastructuren van HDSR? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Vacature

Zuiveringsmedewerker

Ben jij handig en doortastend? Heb je een technische achtergrond en ben je niet vies van de werkzaamheden op een zuivering? Spreekt diversiteit in het werk je aan en werk je graag in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Vacature

Record Manager

Ben jij de Record Manager die het digitaal archief binnen HDSR verder gaat professionaliseren. Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Vacature

Online Recruiter / Talent Sourcer

Ben jij een expert in het gebruik van LinkedIn, weet jij talent te spotten en ben jij de persoon die interessante vacatures binnen ons waterschap op een prettige manier onder de aandacht brengt bij potentiële kandidaten? Dan komen we graag met je in contact!

Vacature

Senior Medewerker IT Service Desk

Ben jij een ervaren Medewerker IT Service Desk, staat voor jou klantgerichtheid centraal en neem jij je collega's mee in de ontwikkeling van onze werkprocessen? Wil je meedoen in een organisatie die volop in beweging is en grote stappen maakt in digitalisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature

Documentbeheerder Grote Projecten

Wil jij je verder ontwikkelen op jouw vakgebied van documentbeheer binnen de IT dienst Informatiebeheer en een van de grootste projecten die ons waterschap kent? Reageer dan snel!
Vacature

Medewerker IT Service Desk

Wil jij de medewerkers van HDSR op het gebied van IT in de volle breedte ondersteunen? Doe je mee in een organisatie die volop in beweging is en grote stappen maakt in digitalisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Vacature

Senior Modern Workplace Engineer

Ben jij de Modern Workplace Engineer die het voortouw neemt om onze nieuwe IT-werkplek technisch inhoud te geven en mee te bouwen aan een nieuwe manier van online werken? Die zorgt dat 600 medewerkers met plezier werken op hun laptops, mobiele telefoons en tablets? Wil jij bijdragen aan goed waterbeheer in Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou!
Vacature

Stages 2022

Ben jij mbo'er, hbo'er of wo'er? En ben je op zoek naar een leuke stageplek of afstudeeropdracht? Dan is Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden misschien wel wat voor jou!
 
Vacature

Programmamanager Klimaatadaptatie

Om onze regio weerbaar te maken tegen de gevolgen van klimaatverandering zoeken wij een nieuw boegbeeld voor het programma klimaatadaptatie. Welke aanpassingen zijn er nodig aan het watersysteem, aan de ruimtelijke ordening en aan ons gedrag om schade en rampen door droogte, overstromingen en hitte te voorkomen? Deze vragen spelen zowel in het landelijk als het stedelijk gebied. In de rol van programmamanager geef je vorm en sturing aan die uitdagingen.
 
Vacature

Product Owner/Adviseur Informatiebeheer

Ben jij klaar voor jouw Next Level als Product Owner/Adviseur Informatiebeheer en wil jij een daadkrachtige én enthousiaste trekker worden op het snijvlak van Informatie, Business en IT, waardoor je jouw team vertegenwoordigt op managementniveau? Reageer dan snel!    

Open sollicitaties 2022

Hebben wij op dit moment geen passende vacature, maar wil je jouw talent wel graag inzetten bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden? Vul dan ons formulier in!

 

Dit is werken bij De Stichtse Rijnlanden

Aandacht voor elkaar

Passie voor water

Sterk teamverband

Tijd en plaatsonafhankelijk werken

Werk met maatschappelijk doel

Zingeving