Werken bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Uitdagend werk, uitdagende projecten, een maatschappelijke bijdrage leveren én jezelf ontwikkelen. Bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vind je volop uitdaging voor het vervolg van je carrière! Ben jij een dijk van een werker?

Kijk hieronder in onze vacatures welke plek bij jou past!

Vind je ideale baan

Pas hieronder de filters toe die voor jou van toepassing zijn. Geen baan gevonden? Kom later nog eens terug!
Filter

Vacature

Financieel adviseur projecten / Projectadministrateur

Ben jij een expert op het vlak van financiën? Ben jij in staat anderen hierop te challengen en adviseren en kun jij het overzicht bewaren in een complex, innovatief? Wil jij meewerken aan maatschappelijk relevante en klimaatgerelateerde projecten? Gooi je carrière in het water, want dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Vacature

Junior Adviseur Projectbeheersing (Zuiver)

Ben jij een kei in informatie vergaren en dit inzichtelijk maken voor anderen? Ben je een generalist en wil je graag meewerken aan maatschappelijk betekenisvolle projecten? Dan is de rol van junior adviseur projectbeheersing wellicht de volgende stap in jouw carrière!
 
Vacature

Data Engineer

Een waterschap heeft een belangrijke maatschappelijke taak die direct invloed heeft op de gezondheid en veiligheid van de lokale omgeving en inwoners. Data speelt in toenemende mate een belangrijke rol bij het uitvoeren van deze maatschappelijke taak. Wil jij bijdrage leveren aan deze belangrijke maatschappelijke taak en heb je ervaring met het ontsluiten, transformeren en modelleren van data dan is deze vacature iets voor jou!

 
Vacature

Product Owner IT-infra

Neem jij ons mee naar een volgend niveau in dienstverlening van onze IT-infrastructuren – modern, veilig en efficiënt? Bied jij de organisatie een solide basis voor een duurzaam waterbeheer? Reageer dan op deze vacature!  
Vacature

Adviseur Projectbeheersing (Zuiver)

Ben jij de adviseur projectbeheersing die wij zoeken? Heb je passie voor water en klimaat en wil je graag meewerken aan een maatschappelijke betekenisvolle projecten? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
 
Vacature

Cloud Infrastructure Engineer

Wil jij als Cloud Infrastructure Engineer het fundament leveren voor de digitale transformatie van het waterbeheer in het hart van Nederland? En voortrekker zijn van de ontwikkeling van de IT-infrastructuren van HDSR? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Vacature

Medewerker IT Service Desk

Wil jij de medewerkers van HDSR op het gebied van IT in de volle breedte ondersteunen? Doe je mee in een organisatie die volop in beweging is en grote stappen maakt in digitalisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Vacature

Senior Modern Workplace Engineer

Ben jij de Modern Workplace Engineer die het voortouw neemt om onze nieuwe IT-werkplek technisch inhoud te geven en mee te bouwen aan een nieuwe manier van online werken? Die zorgt dat 600 medewerkers met plezier werken op hun laptops, mobiele telefoons en tablets? Wil jij bijdragen aan goed waterbeheer in Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou!
Vacature

Stages 2022

Ben jij mbo'er, hbo'er of wo'er? En ben je op zoek naar een leuke stageplek of afstudeeropdracht? Dan is Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden misschien wel wat voor jou!
 
Vacature

Programmamanager Klimaatadaptatie

Om onze regio weerbaar te maken tegen de gevolgen van klimaatverandering zoeken wij een nieuw boegbeeld voor het programma klimaatadaptatie. Welke aanpassingen zijn er nodig aan het watersysteem, aan de ruimtelijke ordening en aan ons gedrag om schade en rampen door droogte, overstromingen en hitte te voorkomen? Deze vragen spelen zowel in het landelijk als het stedelijk gebied. In de rol van programmamanager geef je vorm en sturing aan die uitdagingen.
 

Open sollicitaties 2022

Hebben wij op dit moment geen passende vacature, maar wil je jouw talent wel graag inzetten bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden? Vul dan ons formulier in!

 

Dit is werken bij De Stichtse Rijnlanden

Aandacht voor elkaar

Passie voor water

Sterk teamverband

Tijd en plaatsonafhankelijk werken

Werk met maatschappelijk doel

Zingeving