Werken bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Uitdagend werk, uitdagende projecten, een maatschappelijke bijdrage leveren én jezelf ontwikkelen. Bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vind je volop uitdaging voor het vervolg van je carrière! Ben jij een dijk van een werker?

Kijk hieronder in onze vacatures welke plek bij jou past!

Vind je ideale baan

Pas hieronder de filters toe die voor jou van toepassing zijn. Geen baan gevonden? Kom later nog eens terug!
Filter

Vacature

(Junior) Technisch Specialist Baggeren

Wil jij als (junior) technisch specialist bijdragen aan onze baggerprojecten en zichtbaar effect van jouw werk buiten zien? En je bij ons ontwikkelen tot expert op het gebied van baggeren? Als jij een aanpakker bent gaan wij graag in gesprek met jou
Vacature

Adviseur Contractmanagement Sterke Lekdijk

Wil jij werken aan het innovatieve project Sterke Lekdijk en daarmee bijdragen aan veilige dijken en de bescherming van droge voeten voor heel Midden-Nederland?
Ben je leergierig en krijg je energie van het oplossen van uitdagende vraagstukken? Als adviseur contractmanagent bij het Ingenieursbureau van HDSR ben jij de teamspeler die bijdraagt aan de contractvoorbereiding en vervolgens uitvoering en beheersing van deze contracten.
We komen graag met jou in gesprek!
Vacature

Senior IT- Infrastructuur Specialist

Wil jij als senior IT-infrastructuur specialist het fundament leveren voor de digitale transformatie van het waterbeheer in het hart van Nederland? En voortrekker zijn van de ontwikkeling van de IT-infrastructuren van HDSR? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature

Manager Projectbeheersing

Wil jij een belangrijke rol spelen in maatschappelijke projecten, zoals bijvoorbeeld het versterken van onze dijken? Waarin je verantwoordelijk bent voor alle beheers aspecten in een project, zoals tijd, geld, risico, informatie capaciteit en documentatie. Dan gaan wij graag met jou in gesprek
Vacature

Technisch Projectmedewerker Waterbouw (startersbaan)

Je bent (bijna) klaar met je civiel technische- of watermanagement opleiding en zoekt een gave plek om je als professional verder te ontwikkelen. Bij het Ingenieursbureau van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (HDSR) hebben we verschillende mogelijkheden en ontwikkelpaden. Start je carrière bij ons als Technisch Projectmedewerker Waterbouw!
Vacature

Privacy Officer

Ben jij dé privacy officer (PO) die ons waterschap komt helpen bij het beschermen van persoonsgegevens van burgers, klanten en medewerkers? Heb jij een passie voor privacy/AVG en vind je het een uitdaging om dit onderwerp verder aan te jagen binnen ons Waterschap? Dan zoeken wij jou!
Vacature

Senior Vergunningverlener

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan onze missie voor schoon water? Zie jij het als een uitdaging om op betrokken en standvastige wijze complexe vergunningsaanvragen te beoordelen én om samen met ons de Waterschap verordening vorm te geven? We komen graag in gesprek met jou!
Vacature

Record Manager

Ben jij de recordmanager die actief op zoek gaat naar praktische verbeteringen en innovatieve oplossingen met betrekking tot informatiehuishouding? Reageer dan snel!
Vacature

Adviseur Informatiehuishouding

Ben jij iemand die met goede sociale vaardigheden in staat is de brug te slaan tussen business en It-dienst informatiehuishouding? Reageer dan snel!
Vacature

(Junior) Vergunningverlener Lozingen en Waterkwaliteit

Wil je jouw kennis inzetten om te zorgen dat we de kwaliteit van ons watersysteem op orde houden? Heb je een klantvriendelijk instelling en kun je ook nee verkopen, als dat nodig is? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Adviseur Concerncontrol

Ben jij expert op het gebied van rechtmatigheidsverantwoording en breng jij onze organisatie hier graag verder in? Word jij blij van continu verbeteren? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou klaarliggen!
Vacature

Technisch Medewerker Zuiveringsinstallaties Afvalwater

Ben je op zoek naar een allround technische functie waar vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling samenkomen? Zou je het liefst in de buurt van regio Utrecht willen werken? Dan heet ons team waar openheid, gezelligheid en lekker hard werken centraal staan je van harte welkom! Nieuwsgierig? Lees snel verder!
 

Vacature

Meewerkstage of afstudeeropdracht

Het klimaat verandert snel. De winters worden steeds natter en de zomers steeds droger. Er komen andere diersoorten in onze watersystemen en ons afvalwater brengt steeds nieuwe uitdaging met zich mee. We kunnen niet wachten, we moeten in actie komen. Nu voor de toekomst. Wil jij als student hieraan meewerken in de regio Utrecht? Lees dan verder!

 

Vacature

Programma / projectcontroller Sterke Lekdijk

Een baan met impact? Nou en of. Als programmacontroller van het programma ‘Sterke Lekdijk’ help je een groot deel van Nederland om droge voeten te houden. Je monitort de 6 deelproject die gericht zijn op de versterking van 55 kilometer waterkering in Midden- en West-Nederland vanuit een onafhankelijke positie. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Open sollicitaties 2023

Wil je wél graag jouw talenten inzetten bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, maar mís je die ene passende vacature bij ons? Laat jouw gegevens hier achter en team recruitment zal contact met je opnemen !

 

Dit is werken bij De Stichtse Rijnlanden

Aandacht voor elkaar

Passie voor water

Sterk teamverband

Tijd en plaatsonafhankelijk werken

Werk met maatschappelijk doel

Zingeving