Werken bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Uitdagend werk, uitdagende projecten, een maatschappelijke bijdrage leveren én jezelf ontwikkelen. Bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vind je volop uitdaging voor het vervolg van je carrière! Ben jij een dijk van een werker?

Kijk hieronder in onze vacatures welke plek bij jou past!

Vind je ideale baan

Pas hieronder de filters toe die voor jou van toepassing zijn. Geen baan gevonden? Kom later nog eens terug!
Filter

Vacature

Applicatiebeheerder GIS

Samen met een gedreven team van applicatiebeheerders GIS (Geografische Informatievoorziening) zorgen wij ervoor dat onze GIS applicatie zo goed mogelijk aansluiten bij onze wensen. Ben jij onze nieuwe schakel tussen collega’s, applicatie en de leverancier? Wij gaan graag met jou in gesprek!
Vacature

Recruiter

Ben jij een kei in het regisseren van werving en selectie van nieuwe medewerkers? Kan je de business vraag vertalen in een sprekende vacaturetekst waar potentiële medewerkers geen nee tegen kunnen zeggen en zorg je voor een unieke “candidate experience” gedurende een sollicitatieprocedure? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Strategisch adviseur corporate communicatie

“Van de minst bekende overheidsinstantie naar een veel gevraagde kennispartner.” Een stevige ambitie waar communicatie een hele belangrijke bijdrage aan heeft. Daarom willen wij ons versterken met een strategisch adviseur corporate communicatie. Ben jij dat?
Vacature

Projectplanner

Wij voeren meer dan 200 cruciale projecten uit, waarbij we technische oplossingen bieden, van dijkversterking tot waterbeheer. Als planner kun je ons helpen deze projecten op tijd te voltooien en risico's te beheersen. Wordt onderdeel van ons team en laat jouw impact zien!
Vacature

Technisch Projectmedewerker Waterbouw

Je bent (bijna) klaar met je civiel technische- of watermanagement opleiding en zoekt een gave plek om je als professional verder te ontwikkelen. Bij het Ingenieursbureau van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (HDSR) hebben we verschillende mogelijkheden en ontwikkelpaden. Start je carrière bij ons als Technisch Projectmedewerker Waterbouw!
Vacature

Directievoerder

Het ingenieursbureau van ons waterschap maakt het. Als directievoerder realiseer jij het. Tijd voor actie!  Wacht niet langer en werk nu mee aan de meest uiteenlopende projecten van ons waterschap.
Vacature

Adviseur Contractmanagement

Word de drijvende kracht in contractmanagement en maak het verschil bij de Sterke Lekdijk. Alle ogen zijn op ons gericht hoe wij dit bijzondere project met innovatie samenwerking tot strand brengen. En jij kan als adviseur contractmanagement hieraan meewerken!
Vacature

Beleidsadviseur Afvalwaterketen

Wil jij bijdragen aan circulariteit binnen onze projecten? Ken jij de actuele thema’s binnen de afvalwaterketen en ga je jij dit sámen met gemeenten realiseren? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan!
Vacature

Gebiedsmanager Oude Rijn

Word de drijvende kracht achter het beheer van ons unieke watersysteem! Zet jij jouw passie voor waterbeheer in voor een duurzame toekomst? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!
Vacature

Vergunningverlener

Wil jij als vergunningverlener een belangrijke bijdrage leveren aan onze missie; veilige dijken, droge voeten en schoon water? Zie jij het als een uitdaging om op betrokken en standvastige wijze complexe vergunningsaanvragen te beoordelen én om samen met ons de Waterschapsverordening vorm te geven? Lees hier wat we jou te bieden hebben.
Vacature

Kostendeskundige Grote Projecten

Ben jij een onafhankelijke sparringpartner op het gebied van ramingen bij grote projecten? Staat professionalisering en kwaliteit hoog in het vaandel? Dan komen wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Assetmanager Sterke Lekdijk

Vind jij het een uitdaging om ons unieke en innovatieve dijkversterkingsproject een zachte landing te geven in het beheerteam van ons waterschap, zodat we Midden- en West Nederland toekomstbestendig waterveilig houden? We spreken je graag over deze unieke kans om mee te werken aan dit ambitieuze HWBP-programma.

 

Vacature

Meewerkstage of afstudeeropdracht

Het klimaat verandert snel. De winters worden steeds natter en de zomers steeds droger. Er komen andere diersoorten in onze watersystemen en ons afvalwater brengt steeds nieuwe uitdaging met zich mee. We kunnen niet wachten, we moeten in actie komen. Nu voor de toekomst. Wil jij als student hieraan meewerken in de regio Utrecht? Lees dan verder!

 

Vacature

Technisch Manager Sterke Lekdijk

Heb jij passie voor techniek en water? Wil je met je technische kennis en ervaring in Intergraal Projectmanagement bijdragen aan de Sterke Lekdijk, en daarmee de bescherming van een groot deel van Midden- en West-Nederland tegen overstroming? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

 

Open sollicitaties 2023

Wil je wél graag jouw talenten inzetten bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, maar mís je die ene passende vacature bij ons? Laat jouw gegevens hier achter en team recruitment zal contact met je opnemen !

 

Dit is werken bij De Stichtse Rijnlanden

Aandacht voor elkaar

Passie voor water

Sterk teamverband

Tijd en plaatsonafhankelijk werken

Werk met maatschappelijk doel

Zingeving