Werken bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Uitdagend werk, uitdagende projecten, een maatschappelijke bijdrage leveren én jezelf ontwikkelen. Bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vind je volop uitdaging voor het vervolg van je carrière! Ben jij een dijk van een werker?

Kijk hieronder in onze vacatures welke plek bij jou past!

Vind je ideale baan

Pas hieronder de filters toe die voor jou van toepassing zijn. Geen baan gevonden? Kom later nog eens terug!
Filter

Vacature

HR Officer

Als HR Officer bij het project de Sterke Lekdijk draag je bij aan een innovatief project. Ben jij een aanpakker met een helikopterview en is jouw kracht om te verbinden tussen ons waterschap en externe partijen? Gooi je
carrière in het water en reageer nu!
 

Vacature

Security Officer Procesautomatisering

Wil jij de beveiliging van onze procesautomatisering naar een hoger plan brengen? Zorg jij voor continuïteit in de werking van onze vitale infrastructuren voor waterbeheer en de zuiveringen? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
 

Vacature

Operator Zuiveringsinstallatie Afvalwater Utrecht

Wil jij bijdragen aan het zuiveren van water? In het werkgebied van ons waterschap maar liefst 220 miljoen liter afvalwater per dag! Heb je kennis van het zuiveringsproces? En vind je het een uitdaging de werking van onze rioolwaterzuiveringen te analyseren en deze analyses vervolgens om te zetten in verbeteringen en concrete acties? Dan komen wij graag in gesprek met jou!

Vacature

Juridisch Adviseur Sterke Lekdijk

Wil jij met jouw kennis een juridisch fundament leggen onder onze Sterke Lekdijk? Bouw jij mee aan een van de meest uitdagende projecten in de geschiedenis van ons waterschap?
Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
 

Vacature

Adviseur Veiligheid en Gezondheid

Heb jij passie voor veiligheid en gezondheid? Ben jij toegankelijk en durf jij het constructieve gesprek aan te gaan over deze onderwerpen? Wil jij operationeel en strategisch bezig zijn? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Vacature

Senior Subsidieadviseur

Ben jij een ervaren subsidieadviseur? Ken jij de kneepjes van het vak en breng jij als hét gezicht van HDSR  moeiteloos onze subsidiemogelijkheden in kaart? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
 

Vacature

Secretaresse

Ben jij de secretaresse die wij zoeken? Heb je passie voor verbinden, samenwerken en voorál waterbeheer? En wil je meewerken aan de vele mooie ontwikkelingen die binnen ons waterschap staan te gebeuren?
Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

 

Vacature

Information Security Officer

Wil jij de informatiebeveiliging van onze organisatie naar een hoger plan brengen? Zorg jij voor de beveiliging en continuïteit van onze informatiesystemen en van onze vitale infrastructuren voor waterbeheer en de zuiveringen? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Vacature

Meewerkstage of afstudeeropdracht

Het klimaat verandert snel. De winters worden steeds natter en de zomers steeds droger. Er komen andere diersoorten in onze watersystemen en ons afvalwater brengt steeds nieuwe uitdaging met zich mee. We kunnen niet wachten, we moeten in actie komen. Nu voor de toekomst. Wil jij als student hieraan meewerken in de regio Utrecht? Lees dan verder!

 

Vacature

Technisch Manager Sterke Lekdijk

Heb jij passie voor techniek en water? Wil je met je technische kennis en ervaring in Intergraal Projectmanagement bijdragen aan de Sterke Lekdijk, en daarmee de bescherming van een groot deel van Midden- en West-Nederland tegen overstroming? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

 

Vacature

Kostendeskundige Grote Projecten

Ben jij een onafhankelijke sparringpartner op het gebied van ramingen bij grote projecten? Staat professionalisering en kwaliteit hoog in het vaandel? Dan komen wij graag in gesprek met jou!
 

Vacature

Adviseur Concern Control

Ben jij een expert op het gebied van rechtmatigheidsverantwoording en breng jij onze organisatie hier graag verder in? Word jij blij van continu verbeteren? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou klaarliggen!
 

Vacature

Specialist Geotechniek

Wil jij met je kennis van geotechniek bijdragen aan onze waterkering projecten en de toekomstige waterveiligheid in onze regio en Nederland? Dan komen we graag in gesprek met jou!
 
Vacature

Adviseur Waterkeringen

Wil jij met jouw kennis bijdragen aan het programma Regionale Waterkeringen en de verbetering van de Sterke Lekdijk? Dan komen wij graag in gesprek met jou!
 
Vacature

Product Owner

Ben jij er klaar voor om als Product Owner keuzes te maken om onze teams te helpen optimale waarde te leveren met hun diensten? Wil jij je in te zetten voor veilige dijken en voldoende schoon water? Wil jij een daadkrachtige en enthousiaste trekker worden op het snijvlak van Informatie, Business en IT, waardoor je jouw team vertegenwoordigt op managementniveau? Reageer dan snel
Vacature

Scrum master

Weet jij als Scrum Master het Agile gedachtegoed uit te dragen en neem je de verantwoordelijk voor de effectiviteit van jouw Scrumteam(s) door hen in staat te stellen elke sprint resultaten te leveren en hun werkwijzen te verbeteren? Mooi, dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Senior Recruiter

Ben jij een kei in het regisseren van werving en selectie van nieuwe medewerkers? Kan je de business vraag vertalen in een sprekende vacaturetekst waar potentiële medewerkers geen nee tegen kunnen zeggen en zorg je voor een unieke “candidate experience” gedurende een sollicitatieprocedure? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Medewerker IT Service Desk

Wil jij de medewerkers van HDSR op het gebied van IT in de volle breedte ondersteunen? Doe je mee in een organisatie die volop in beweging is en grote stappen maakt in digitalisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Dit is werken bij De Stichtse Rijnlanden

Aandacht voor elkaar

Passie voor water

Sterk teamverband

Tijd en plaatsonafhankelijk werken

Werk met maatschappelijk doel

Zingeving