Werken bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Uitdagend werk, uitdagende projecten, een maatschappelijke bijdrage leveren én jezelf ontwikkelen. Bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vind je volop uitdaging voor het vervolg van je carrière! Ben jij een dijk van een werker?

Kijk hieronder in onze vacatures welke plek bij jou past!

Vind je ideale baan

Pas hieronder de filters toe die voor jou van toepassing zijn. Geen baan gevonden? Kom later nog eens terug!
Filter

Vacature

Administratief Procesondersteuner

Ben jij de ervaren administratief procesondersteuner die wij zoeken? Ben je sterk in het bewaren van rust en overzicht en weet je soepel samen te werken met anderen? Ben je klantgericht en digitaal zeer vaardig? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Contractmanager Installaties RWZI

Ben jij de persoon die als contractmanager de investerings- en groot onderhoudsprojecten van onze waterzuiveringen en rioolgemalen gaat organiseren? Wil jij daarnaast de rol van opdrachtgever gaan vervullen bij het plaatsen en onderhouden van nieuwe installaties in onze bestaande waterzuiveringen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Vacature

Senior Vergunningverlener

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan onze missie voor schoon water? Zie jij het als een uitdaging om op betrokken en standvastige wijze complexe vergunningsaanvragen te beoordelen én om samen met ons de Waterschap verordening vorm te geven? We komen graag in gesprek met jou!
Vacature

Opdrachtgever Investeringsprojecten RWZI

Ben jij de persoon die investerings- en groot onderhoudsprojecten van onze waterzuiveringen en rioolgemalen gaat organiseren? Wil jij de rol van opdrachtgever gaan vervullen bij het plaatsen en onderhouden van nieuwe installaties in onze bestaande waterzuiveringen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Vacature

Record Manager

Ben jij de recordmanager die actief op zoek gaat naar praktische verbeteringen en innovatieve oplossingen met betrekking tot informatiehuishouding? Reageer dan snel!
Vacature

Adviseur Informatiehuishouding

Ben jij iemand die met goede sociale vaardigheden in staat is de brug te slaan tussen business en It-dienst informatiehuishouding? Reageer dan snel!
Vacature

Medewerker IT Service Desk

Bij HDSR krijg je de kans om jouw talent op het gebied van ICT verder te ontwikkelen en te delen. Doe je mee in een organisatie die volop in beweging is en grote stappen maakt in digitalisering? Dan zijn we op zoek naar jou!
Vacature

Junior Toezichthouder/ Handhaver

Wil jij je kennis en kunde inzetten om ervoor te zorgen dat wij ons watersysteem op orde houden? Sta je stevig in je schoenen en ben je in staat een boodschap duidelijk en doelgericht te verwoorden. Vind je het leuk om het werk buiten te combineren met verschillende administratieve taken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature

(Junior) Vergunningverlener Lozingen en Waterkwaliteit

Wil je jouw kennis inzetten om te zorgen dat we de kwaliteit van ons watersysteem op orde houden? Heb je een klantvriendelijk instelling en kun je ook nee verkopen, als dat nodig is? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Administratief Medewerker Zuivering Assets

Kom jij ons helpen om de informatie over ons afvalwater zuiveringssysteem goed te organiseren en administratief te beheren? Spreekt de wereld van water en techniek je aan en heb je affiniteit met ICT? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

(Junior) Technisch Specialist Baggeren

Wil jij als (junior) technisch specialist bijdragen aan onze baggerprojecten en zichtbaar effect van jouw werk buiten zien? En je bij ons ontwikkelen tot expert op het gebied van baggeren? Als jij een aanpakker bent gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Adviseur Concern Control

Ben jij expert op het gebied van rechtmatigheidsverantwoording en breng jij onze organisatie hier graag verder in? Word jij blij van continu verbeteren? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou klaarliggen!
Vacature

Contractmanager Bedrijfsvoering

Ben jij dé ervaren contractmanager die de dienstverlening voor ons waterschap naar het hoogst mogelijke niveau wil brengen? Ben jij een verbinder die de samenwerking tussen HDSR en gecontracteerde marktpartijen optimaliseert? En vind je het een uitdaging om nieuwe contracten aan te gaan en te implementeren? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Beleidsadviseur Waterbeheer

Ben jij de beleidsadviseur die ecologie en waterbeheer hand in hand wil zien gaan? En hou je ook van droge voeten en schoon water? Dan gaan wij graag het gesprek aan met jou!

Vacature

Functioneel Beheerder

Heb jij feeling met werkprocessen, klantgerichtheid en digitalisering? Wil jij groeien in een functie voor één van de belangrijkste applicaties voor ons waterschap? Wil je onderdeel uitmaken van een boeiende transitie naar een wendbare (agile) en servicegerichte I&A organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacature

Senior Adviseur Informatiehuishouding

Ben jij klaar voor jouw Next Level als (Senior) Adviseur Informatiehuishouding en wil jij een daadkrachtige en enthousiaste trekker worden op het snijvlak van Informatie, Business en IT, waardoor je jouw team vertegenwoordigt op managementniveau? Reageer dan snel!

Vacature

Operator Zuiveringsinstallatie Afvalwater Utrecht

Wil jij bijdragen aan het zuiveren van water? In het werkgebied van ons waterschap zuiveren wij maar liefst 220 miljoen liter afvalwater per dag! Heb je kennis van het zuiveringsproces? En vind je het een uitdaging de werking van onze rioolwaterzuiveringen te analyseren en deze analyses vervolgens om te zetten in verbeteringen en concrete acties? Dan komen wij graag in gesprek met jou!

Vacature

Adviseur Veiligheid en Gezondheid

Heb jij passie voor veiligheid en gezondheid? Ben jij toegankelijk en durf jij het constructieve gesprek aan te gaan over deze onderwerpen? Wil jij operationeel en strategisch bezig zijn? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Vacature

Senior Subsidieadviseur

Ben jij een ervaren subsidieadviseur? Ken jij de kneepjes van het vak en breng jij als hét gezicht van HDSR  moeiteloos onze subsidiemogelijkheden in kaart? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
 

Vacature

Information Security Officer

Wil jij de informatiebeveiliging van onze organisatie naar een hoger plan brengen? Zorg jij voor de beveiliging en continuïteit van onze informatiesystemen en van onze vitale infrastructuren voor waterbeheer en de zuiveringen? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Vacature

Adviseur Risicomanagement

Ben jij een ervaren adviseur risicomanagement die in staat is om, naast risico’s te beheersen, complexe materie leuk te maken? En wil jij bijdragen aan een maatschappelijk relevant, innovatief project?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature

Meewerkstage of afstudeeropdracht

Het klimaat verandert snel. De winters worden steeds natter en de zomers steeds droger. Er komen andere diersoorten in onze watersystemen en ons afvalwater brengt steeds nieuwe uitdaging met zich mee. We kunnen niet wachten, we moeten in actie komen. Nu voor de toekomst. Wil jij als student hieraan meewerken in de regio Utrecht? Lees dan verder!

 

Vacature

Omgevingsmanager

Wil jij ons helpen bij de realisatie van de Sterke Lekdijk en daarmee bijdragen aan westelijk Nederland veilig te houden Vind je het een uitdaging om het omgevingsmanagement te organiseren en te managen, deels zelf ook in ons beheergebied en met partners gesprekken te voeren en je bijdrage te leveren aan het gebiedsproces? Dan is deze functie iets voor jou! Op basis van ons gesprek met jou bepalen we in welk deelproject je het best tot je recht komt.
 
Vacature

Product Owner

Ben jij er klaar voor om als Product Owner keuzes te maken om onze teams te helpen optimale waarde te leveren met hun diensten? Wil jij je in te zetten voor veilige dijken en voldoende schoon water? Wil jij een daadkrachtige en enthousiaste trekker worden op het snijvlak van Informatie, Business en IT, waardoor je jouw team vertegenwoordigt op managementniveau? Reageer dan snel
Vacature

Scrum master

Weet jij als scrum master het agile gedachtegoed uit te dragen en neem je de verantwoordelijkheid voor de effectiviteit van jouw scrumteam(s) door hen in staat te stellen elke sprint resultaten te leveren en hun werkwijzen te verbeteren? Mooi, dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Programma / projectcontroller Sterke Lekdijk

Een baan met impact? Nou en of. Als programmacontroller van het programma ‘Sterke Lekdijk’ help je een groot deel van Nederland om droge voeten te houden. Je monitort de 6 deelproject die gericht zijn op de versterking van 55 kilometer waterkering in Midden- en West-Nederland vanuit een onafhankelijke positie. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
Vacature

Medewerker IT Service Desk

Wil jij de medewerkers van HDSR op het gebied van IT in de volle breedte ondersteunen? Doe je mee in een organisatie die volop in beweging is en grote stappen maakt in digitalisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Open sollicitaties 2023

Wil je wél graag jouw talenten inzetten bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, maar mís je die ene passende vacature bij ons? Laat jouw gegevens hier achter en team recruitment zal contact met je opnemen !

 

Dit is werken bij De Stichtse Rijnlanden

Aandacht voor elkaar

Passie voor water

Sterk teamverband

Tijd en plaatsonafhankelijk werken

Werk met maatschappelijk doel

Zingeving