Werken bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Uitdagend werk, uitdagende projecten, een maatschappelijke bijdrage leveren én jezelf ontwikkelen. Bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vind je volop uitdaging voor het vervolg van je carrière! Ben jij een dijk van een werker?

Kijk hieronder in onze vacatures welke plek bij jou past!

Vind je ideale baan

Pas hieronder de filters toe die voor jou van toepassing zijn. Geen baan gevonden? Kom later nog eens terug!
Filter

Vacature

Starter Civiele Techniek

Ben jij recent afgestudeerd in een (civiel-) technische opleiding en op zoek naar een gave baan om je carrière te beginnen? Dan komen we graag in gesprek met jou.
Vacature

Senior Rentmeester / Coördinator Grondzaken

Wil jij een sleutelrol bij het versterken van de grondpositie van ons waterschap? Zodat wij onze doelen in het waterbeheer kunnen realiseren en de effecten van klimaatverandering kunnen tegengaan? Solliciteer dan zo snel mogelijk.
Vacature

Applicatiebeheerder GIS

Ben je technisch (Geo-ICT) goed onderlegd? Weet je soepel en effectief af te stemmen met in- en externe stakeholders en wil je werken op basis van Agile methodiek? Dan is deze vacature voor jou!
Vacature

Financieel adviseur projecten / Projectadministrateur

Ben jij een expert op het vlak van financiën? Ben jij in staat anderen hierop te challengen en adviseren en kun jij het overzicht bewaren in een complex, innovatief? Wil jij meewerken aan maatschappelijk relevante en klimaatgerelateerde projecten? Gooi je carrière in het water, want dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Vacature

Junior Adviseur Projectbeheersing (Zuiver)

Ben jij een kei in informatie vergaren en dit inzichtelijk maken voor anderen? Ben je een generalist en wil je graag meewerken aan maatschappelijk betekenisvolle projecten? Dan is de rol van junior adviseur projectbeheersing wellicht de volgende stap in jouw carrière!
 
Vacature

Data Engineer

Een waterschap heeft een belangrijke maatschappelijke taak die direct invloed heeft op de gezondheid en veiligheid van de lokale omgeving en inwoners. Data speelt in toenemende mate een belangrijke rol bij het uitvoeren van deze maatschappelijke taak. Wil jij bijdrage leveren aan deze belangrijke maatschappelijke taak en heb je ervaring met het ontsluiten, transformeren en modelleren van data dan is deze vacature iets voor jou!

 
Vacature

Vergunningverlener

Begrijp je het belang van het watersysteem voor onze regio en voor Nederland? Wil je jouw kennis inzetten om te zorgen dat we het watersysteem op orde houden? Heb je oog voor de uiteenlopende belangen? Sta je stevig in je schoenen en ben je klant- en doelgericht? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

 
Vacature

Cloud Infrastructure Engineer

Wil jij als Cloud Infrastructure Engineer het fundament leveren voor de digitale transformatie van het waterbeheer in het hart van Nederland? En voortrekker zijn van de ontwikkeling van de IT-infrastructuren van HDSR? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Vacature

Medewerker IT Service Desk

Wil jij de medewerkers van HDSR op het gebied van IT in de volle breedte ondersteunen? Doe je mee in een organisatie die volop in beweging is en grote stappen maakt in digitalisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Vacature

Stages 2022

Ben jij mbo'er, hbo'er of wo'er? En ben je op zoek naar een leuke stageplek of afstudeeropdracht? Dan is Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden misschien wel wat voor jou!
 

Open sollicitaties 2022

Hebben wij op dit moment geen passende vacature, maar wil je jouw talent wel graag inzetten bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden? Vul dan ons formulier in!

 

Dit is werken bij De Stichtse Rijnlanden

Aandacht voor elkaar

Passie voor water

Sterk teamverband

Tijd en plaatsonafhankelijk werken

Werk met maatschappelijk doel

Zingeving