Werken bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Uitdagend werk, uitdagende projecten, een maatschappelijke bijdrage leveren én jezelf ontwikkelen. Bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden vind je volop uitdaging voor het vervolg van je carrière! Ben jij een dijk van een werker?

Kijk hieronder in onze vacatures welke plek bij jou past!

Vind je ideale baan

Pas hieronder de filters toe die voor jou van toepassing zijn. Geen baan gevonden? Kom later nog eens terug!
Filter

Vacature

Juridisch Adviseur Sterke Lekdijk

Wil jij met jouw kennis een juridisch fundament leggen onder onze Sterke Lekdijk? Bouw jij mee aan een van de meest uitdagende projecten in de geschiedenis van ons waterschap?
Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Vacature

Bedrijfskundige

Ben jij dé professional die vanuit overzicht financiële kansen signaleert en benut? Ligt jouw focus op het verbeteren van bedrijfskundige processen? En ben je instaat om onze organisatie verder te brengen met jouw inzichten en doortastendheid? Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Vacature

Adviseur Omgevingsmanagement

Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarin je als schakel tussen project en omgeving bijdraagt aan uiteenlopende ruimtelijke ontwikkelingen in ons waterschap? Ben je nieuwsgierig en ondernemend en vind je het een uitdaging de techniek met de omgeving te verbinden? Dan komen wij graag in gesprek met jou!
 
Vacature

Adviseur hydrologie

Als inhoudelijk adviseur en specialist op het gebied van hydrologie zorg je voor berekeningen en onderzoeken voor het toekomstig waterbeheer. Ook breng je je kennis in bij planprocessen binnen en buiten het waterschap. Je kunt ook zelf trekker van een plan- of beleidsproces zijn. Heb je ervaring in dit vakgebied, herken je jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 
Vacature

Medewerker projectadministratie

Wil jij bijdragen aan het goede verloop van de projecten van ons waterschap en ligt jouw talent in het bieden van adequate ondersteuning? Heb je daarnaast affiniteit met financiën en gegevensbeheer? Dan komen wij graag in gesprek met jou!
 
Vacature

Zuiveringsmedewerker

Ben jij handig en doortastend? Heb je een technische achtergrond en ben je niet vies van de werkzaamheden op een zuivering? Spreekt diversiteit in het werk je aan en werk je graag in een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Vacature

Data-engineer watersysteembeheer

Help jij ons bij het digitaliseren en beheren van de data van onze assets? Krijg jij energie van het (mee)bouwen aan een professioneel data- en informatiemanagement binnen het team Data & Informatie? Dan ben jij onze nieuwe collega!
 
Vacature

Manager Projectbeheersing

Wil jij verantwoordelijk zijn voor alle beheersaspecten in een project, zoals tijd, geld, risico, informatie, capaciteit en documentatie? Wil jij een belangrijke rol spelen in maatschappelijke projecten, zoals bijvoorbeeld het versterken van onze dijken? Dan gaan graag in gesprek met jou!

 
Vacature

Adviseur Inkoop en aanbesteden

Ben je dé Inkoopadviseur die op zoek is naar een tweede of derde stap en wil je een belangrijke rol gaan spelen bij de inkoop en aanbestedingen binnen ons waterschap? Wil jij meehelpen aan een klimaatbestendig waterbeheer door de inkopen te doen die er toe doen? Gooi je carrière in het water, want wij zoeken jou! 
Vacature

Adviseur Inkoop & Contractbeheersing

Wil jij bijdragen aan optimaal beheer van de diverse watergangen van ons waterschap waarbij de nadruk ligt op baggeren? En wil jij meewerken aan onze baggerprojecten op gebied van inkoop en aanbesteding en contractbeheersing? Dan komen we graag in gesprek met jou!

 
Vacature

Adviseur Waterkeringen

Wil jij met jouw kennis bijdragen aan het programma Regionale Waterkeringen en de verbetering van de Sterke Lekdijk? Dan komen wij graag in gesprek met jou!
 
Vacature

Product Owner

Ben jij er klaar voor om als Product Owner keuzes te maken om onze teams te helpen optimale waarde te leveren met hun diensten? Wil jij je in te zetten voor veilige dijken en voldoende schoon water? Wil jij een daadkrachtige en enthousiaste trekker worden op het snijvlak van Informatie, Business en IT, waardoor je jouw team vertegenwoordigt op managementniveau? Reageer dan snel
Vacature

Functioneel Beheerder Zaaksysteem

Heb jij feeling met werkprocessen, klantgerichtheid en digitalisering? Wil jij groeien in een functie voor één van de belangrijkste applicaties voor ons waterschap? Wil je onderdeel uitmaken van een boeiende transitie naar een wendbare (agile) en servicegerichte I&A organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature

Scrum master

Weet jij als Scrum Master het Agile gedachtegoed uit te dragen en neem je de verantwoordelijk voor de effectiviteit van jouw Scrumteam(s) door hen in staat te stellen elke sprint resultaten te leveren en hun werkwijzen te verbeteren? Mooi, dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

(Junior) Vergunningverlener

Begrijp jij het belang van het watersysteem voor onze regio en voor Nederland? Wil je jouw kennis inzetten om te zorgen dat we het watersysteem op orde houden? Sta je stevig in je schoenen en ben je klant- en doelgericht? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Applicatiebeheerder GIS

Ben je technisch (Geo-ICT) goed onderlegd? Weet je soepel en effectief af te stemmen met in- en externe stakeholders en wil je werken op basis van Agile methodiek? Dan is deze vacature voor jou!
Vacature

Recruiter

Ben jij een kei in het regisseren van werving en selectie van nieuwe medewerkers? Kan je de business vraag vertalen in een sprekende vacaturetekst waar potentiële medewerkers geen nee tegen kunnen zeggen en zorg je voor een unieke “candidate experience” gedurende een sollicitatieprocedure? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!
Vacature

Data Engineer

Een waterschap heeft een belangrijke maatschappelijke taak die direct invloed heeft op de gezondheid en veiligheid van de lokale omgeving en inwoners. Data speelt in toenemende mate een belangrijke rol bij het uitvoeren van deze maatschappelijke taak. Wil jij bijdrage leveren aan deze belangrijke maatschappelijke taak en heb je ervaring met het ontsluiten, transformeren en modelleren van data dan is deze vacature iets voor jou!

 
Vacature

Senior Vergunningverlener

Wil jij als vergunningverlener een belangrijke bijdrage leveren aan onze missie; veilige dijken, droge voeten en schoon water? Zie jij het als een uitdaging om op betrokken en standvastige wijze complexe vergunningsaanvragen te beoordelen én om samen met ons de Waterschapsverordening vorm te geven? Lees hier wat we jou te bieden hebben.
Vacature

Medewerker IT Service Desk

Wil jij de medewerkers van HDSR op het gebied van IT in de volle breedte ondersteunen? Doe je mee in een organisatie die volop in beweging is en grote stappen maakt in digitalisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Vacature

Stages 2022

Ben jij mbo'er, hbo'er of wo'er? En ben je op zoek naar een leuke stageplek of afstudeeropdracht? Dan is Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden misschien wel wat voor jou!
 

Open sollicitaties 2022

Hebben wij op dit moment geen passende vacature, maar wil je jouw talent wel graag inzetten bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden? Vul dan ons formulier in!

 

Dit is werken bij De Stichtse Rijnlanden

Aandacht voor elkaar

Passie voor water

Sterk teamverband

Tijd en plaatsonafhankelijk werken

Werk met maatschappelijk doel

Zingeving